Categorieën 

 

Isoleerkan / thermoskan kopen ? De expert van Nederland en gratis verzonden. 

Ontvangt u veel bezoek en wilt u koffie en thee graag op de ideale temperatuur serveren dan is een isoleerkan / thermoskan perfect om de warme dranken op temperatuur te houden. Zo kunt u gemakkelijk grote hoeveel heden warme drank serveren met een thermoskan / isoleerkan terwijl deze perfect op temperatuur blijft. De meeste isoleerkannen / thermoskannen zijn uitgevoerd in rvs of kunststof en gaan jaren mee. Er zijn ook uitvoeringen met een handige pomp zodat u de warme dranken makkelijk kunt inschenken. Bekijk snel ons assortiment thermoskannen / isoleerkannen.

Wanneer u een horecazaak heeft waar u koffie en thee aanbiedt, is het van groot belang dat deze goed warm zijn. Als dit niet zo is zal dit de service niet ten goede komen en is de kans groot dat uw gasten gaan klagen en niet te spreken zijn over de kwaliteiten van uw zaak. Zorg er voor dat dit u niet overkomt en serveer hete koffie en thee door gebruik te maken van goede thermoskannen die de dranken op temperatuur houden. Kies voor een rvs isoleerkan of voor een isoleerkan van kunststof en voeg hier een mooi koffiestation aan toe.

Isoleerkannen RVS
Een roestvrijstale isoleerkan staat het meest sjiek. Deze exemplaren hebben vaak een dubbele wand, wat zorgt dat de koffie of thee extra lang warm blijft. In onze shop zijn verschillende exemplaren verkrijgbaar in allerlei maten. Of u nu een hele grote thermoskan wilt aanschaffen of liever een kleiner exemplaar in onze webshop vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Naast de gebruikelijke schenkkannen leveren wij ook pompkannen. Vooral wanneer u serveert aan een ouder publiek is dit een uitkomst. Het pompsysteem is heel eenvoudig en de kans op ongelukken met de hete dranken is klein. De luxere uitvoeringen van de rvs isoleerkannen hebben een peilglas, hierdoor kunt u zien in hoeverre er nog koffie of warm water in de thermoskan zit en weet u precies wanneer u moet bijvullen.


Isoleerkannen kunststof
Kunststof klinkt misschien minderhoogwaardig en duurzaam dan roestvrijstaal, maar onze kunststof isoleerkannen doen zeker niet onder. Kunststof isoleerkannen zijn in onze webshop verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en vormen. Ga voor een kunststof thermoskan met een glazen binnenpot of kies een exemplaar dat vaatwasmachine bestendig is, dit bespaart u weer werk. Onze kunststof isoleerkannen zijn van duurzame materialen gemaakt die lang meegaan.

Koffiestations
Een koffiestation is iets wat echt hoort bij het ontbijtbuffet van een goed hotel. Voor gasten is het dan direct duidelijk waar ze koffie of thee kunnen halen, en benodigdheden zoals melk en suiker zijn direct voor handen. Isoleerkannetjes.nl biedt een ruim assortiment aan koffiestations. Kies voor een grootte die bij uw horecagelegenheid aansluit en straal professionaliteit uit met een overzichtelijk koffiestation. De koffiestations hebben een lekbakje, hier lopen overtollige dranken in weg, hierdoor blijft uw koffiestation lekker schoon!

Neem een kijkje in de shop en kies uit het ruime assortiment isoleerkannen die bij uw horecazaak passen. Vergroot de uitstraling van uw etablissement met een luxe en uitgebreid koffiestation.